Logistiek, Scheepvaart &Transport

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een logistieke functie in of rondom Rotterdam?

Bekijk alle logistieke vacatures

Commercieel & Sales

Zie jij Sales als uitdaging of ben je die gedreven commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken in of rondom Rotterdam?

Bekijk alle commerciële vacatures

Financieel & Boekhouden

Goed met cijfers en op zoek naar een nieuwe baan?

Bekijk alle financiële vacatures

Secretarieel

Houd jij altijd het overzicht, ook als anderen het niet hebben? Dan zoeken wij jou!

Bekijk alle secretariële vacatures

Administratief

Ben jij die administratieve duizendpoot? Solliciteer direct op uitdagende vacatures.

Bekijk alle administratieve vacatures

Balie & Receptioniste/Telefoniste

Ben je representatief, heb jij die prettige telefoonstem en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bekijk alle Balie vacatures

Een persoonlijke zaak

Bij Excellent houden we de zaken graag persoonlijk. Wij bieden een volledig dienstenpakket voor flexibele arbeid die wij kunnen aanpassen aan uw individuele situatie. Het pakket omvat onder meer uitzenden, detacheren, werving en selectie (W&S) en payrolling. De intercedent die het intakegesprek voert, behandelt ook de vacature.

Ons professionele en hechte team kent de kandidaten persoonlijk en weet de "ins en outs" van de opdrachtgevers. Op deze manier komen wij tot de juiste match. Excellent Uitzendbureau werkt samen met het midden- en kleinbedrijf en met tal van grotere ondernemingen en organisaties.

Helder en inzichtelijk

Met onze opdrachtgevers spreken wij een helder en inzichtelijk all-in bedrijfstarief af, op basis van de salarismogelijkheden en arbeidsvoorwaarden die binnen uw organisatie gelden. Daarna wordt het tarief vastgesteld. Opdrachtgevers weten dus precies waar zij financieel aan toe zijn. Na de gebruikelijke inleenperiode kan desgewenst met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangegaan worden.

Een excellent uitzendbureau voor opdrachtgever én uitzendkracht

Onze ervaring in de regionale uitzendbranche (sinds 1991) staat voor professionaliteit , snelheid, efficiëntie en openheid. Voor een optimale match is een goed contact essentieel. Wij komen persoonlijk langs op de werkplek en hebben één op één gesprekken met al onze kandidaten.

Facturatie en Verloning

Wekelijks ontvangt u een overzichtelijke gespecificeerde (digitale) factuur. Indien gewenst op kostenplaats gesplitst, gecomplementeerd met de door uw bedrijf geaccordeerde werkbriefjes.

De uitzendkracht ontvangt wekelijks een gespecificeerde digitale loonstrook, waarop alle inhoudingen, de opgebouwde vakantiereserveringen en eventuele reiskosten staan vermeld.

Minimaal vier maal per jaar komen de intercedenten van Excellent bij u op werkbezoek. Zo kunnen wij kennisnemen van de veranderingen binnen uw organisatie en nog beter op uw persoonlijke wensen inspelen.

Schrijf je in

Geen geschikte vacatures kunnen vinden? Stuur ons een open sollicitatie!

Schrijf je in

Excellent Uitzendbureau B.V.

Laanweg 4, unit 747
Industrieterrein Halfweg I 
3208 LC Spijkenisse

tel    : 085 - 27 38 128
fax  : 085 -  27 38  129
email : Info@excellent-uzb.nl

© 2019 Excellent Uitzendbureau|Links|Sitemap|Disclaimer|Privacy Policy|Contact 
Excellent Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.