Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

Over ons

Bij Excellent houden we de zaken graag persoonlijk. Wij bieden een volledig pakket diensten voor flexibele arbeid waaronder; Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie en Payrolling. Uw vacature voor tijdelijk, vast, detacheringpersoneel of payroll verwerking worden bij ons behandeld door dezelfde intercedenten die het intakegesprek met de potentiële kandidaten voeren.

Ons professionele en hechte team kent onze kandidaten persoonlijk en weet de ins en outs van onze opdrachtgevers. Daarom komen we altijd tot de juiste match. Hierbij natuurlijk rekening houdend met de wensen en capaciteiten van de kandidaten en die van u als opdrachtgever. Excellent Uitzendbureau werkt zowel met het Midden- en Kleinbedrijf als met tal van grotere organisaties samen.

Wij richten ons op de volgende segmenten:

- Administratief
- Commercieel
- Financieel
- Logistiek (Scheepvaart & Transport)
- Receptie & Telefooncentrale
- Secretarieel

Er wordt met u een helder all-in bedrijfstarief overeengekomen, op basis van de bij u geldende salarismogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Daarna wordt het tarief voorgerekend. U weet dus precies waar u financieel aan toe bent. Na de gebruikelijke inleenperiode kunt u desgewenst met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaan.
Deze lijst is leeg...
© 2020 Excellent Uitzendbureau 
Excellent Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.